Szolgáltatások

Ipari finom fémmegmunkálás

Társaságunk az ipari finom fémmegmunkálás területén tevénykedik. Régiónkban hiány mutatkozik ezen a területen.

Egyedi vagy kisszériás alkatrészek gyártását, forgácsolását végezzük megrendelőinknek, komplex szolgáltatással. Forgácsoló üzemünk gépesítettsége, szerszámozottsága maximálisan lehetővé teszi, hogy nagy precizitással, rugalmasan képesek vagyunk legyártani egyszerű és bonyolult, elsősorban kisméretű, különböző geometriájú, különböző technológiát igénylő alkatrészeket.

Igény esetén felületkezeléseket, hőkezeléseket, gravírozást, szállítást is végzünk, biztosítunk. Legfőbb célunk, hogy megrendelőinket maximálisan kiszolgáljuk, egyedi módon igazodjunk a különböző igényekhez, szokásokhoz.

Egyedi megrendelések alapján készítünk gyártóeszközöket, kisebb gépeket, illetve elvállalunk speciális alkatrészek gyártását is.

Cégméretünk megítélésünk szerint optimális az ilyen jellegű feladatok ellátásához és kollégiáink felkészültsége megfelelő az ilyen jellegű feladatok elvégzéséhez. A már ismert piaci igények alapján kívánjuk fejleszteni ez irányú tevékenységünket.

 

Amennyiben azt gondolja segítségére lehetünk  egyedi igényei kielégítésében, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével. Érdeklődését előre is köszönjük!
AJÁNLATKÉRÉS* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


* Munka jellege:
!
!
!
!
!


!

CAPTCHA
« Vissza az előző oldalra!
PROGÉP TIM KFT. - Magyar